“Het pad van je loopbaan toont zich terwijl je het bewandelt.”

- Anja Baetens

Getuigenissen Contacteer Anja Baetens

Anja Baetens

Tijdens haar meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld, beleefde Anja aan de lijve hoe ver de waarden en inhoud van haar job verwijderd stonden van wie ze was en wat ze écht wilde.

Ze onderzocht wat voor haar belangrijk was en hoe haar ideale toekomst eruit zou zien. Maar geen verandering zonder actie! Ze stippelde haar pad uit en in 2018 sloeg ze met haar coachingspraktijk definitief een nieuwe professionele weg in. Naast loopbaanbegeleider en stress & burn-out coach is Anja ook coach voor drukbezette mama’s.

Persoonlijk contact, creativiteit, uitdaging, flexibiliteit en ruimte om haar werk en gezinsleven te integreren, staan nu centraal in alles wat ze onderneemt.

Anja is een warme, zorgzame coach met pit. Ze nodigt je uit om bewust stil te staan bij jezelf en te (her)ontdekken wat jou drijft. Eens je dat terug helder hebt, zal ze je uitdagen om die acties te nemen die nodig zijn om jouw droomjob vorm te geven.

In een Notendop

  • Geboren op 15/09/1974
  • Mama van twee pittige dochters
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld (Toerisme, HR)
  • Gecertificeerd Stress & Burn-out Coach, Gecertificeerd Integrale Coach en erkende Loopbaanbegeleider

Favoriete coaching tool

De favoriete tool van Anja is de creatief-fysieke variant van de dubbele boekhouding. In de klassieke versie, die vrij mentaal is, onderzoek je de 2 verschillende richtingen van een doel. Wat je vooruitdrijft - weg van wat je beu bent en naar wat je verlangt. En wat je tegenhoudt - blijven bij wat goed is, en weg van het risico om te falen.

In die oefening betrekken we het lijf. Waar het hoofd je nog iets kan wijsmaken, liegen het lichaam en je zintuigen niet. Het voélt echt waar de grootste lading zit en in welke richting een doel eigenlijk echt aan het bewegen is. Een krachtige ervaring en verrassende inzichten gegarandeerd!

Contactgegevens

small img
0478/ 55 96 83
small img
Kleine Molenstraat 12, 9270 Laarne
small img
Rivierstraat 2, Beervelde 9080 Lochristi
small img
Bollewerkstraat 22, 9290 Berlare
small img
Hoogstraat 20, 9308 Hofstade

Coachings

Je kan bij Anja Baetens terecht voor: