OVER ONS

KWALITEITSLABELS

Loopbaancheques

Erkend loopbaanbegeleider bij de VDAB

Via loopbaancheques kunnen werknemers en zelfstandigen op een goedkope manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij yourcoach. In totaal kan je 2 loopbaancheques aanvragen voor maximaal zeven uur loopbaanbegeleiding over een periode van zes jaar. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten 40 euro per stuk.

Loopbaancheques
Meer info over de Loopbaancheques

Master Certified Coach (MCC)

Hoogste certificaat van het ICF

Beide zaakvoerders van Team Loopbaan - Tom Hallez en Benjamin Ball - beschikken over een Master Certified Coach (MCC) certificaat. MCC is een standaard voor professionele coaches die door de International Coaching Federation (ICF) uitgereikt wordt. ICF is de grootste internationale organisatie voor coaches, en ongeveer de enige die een globaal waardevol certificaat uitreikt. Het MCC-certificaat is het hoogste certificaat van het ICF. Het is voor coaches die meer dan 2500 betaalde praktijkuren en 200 uren opleiding kunnen voorleggen.

MCC ICF

ACTP-Label

Hoogst mogelijke onderscheiding voor een coachopleiding

Als één van 3 coachopleidingen in Vlaanderen is yourcoach sinds 2018 bezitter van het felbegeerde en moeilijk te verkrijgen ACTP-label. Dat is op vandaag de hoogst mogelijke onderscheiding voor een coachopleiding – en de beste kwaliteitsgarantie voor jou als coach. Dat ons materiaal en werkwijzen praktisch, krachtig en diepgaand zijn wist je al, nu is het dus officieel. Wanneer je de Integrale Coaching Essentials + Professional volgt, krijg je een internationaal erkend ACTP-Certificaat van het ICF op PCC-niveau. Je kan er dus mee uitpakken dat jouw coachdiploma officieel, als één van nog geen handvol opleidingen in Vlaanderen, internationaal erkend is.

ACTP ICF