ZELF AAN DE SLAG

LOOPBAAN WEBINARS

Gaat het op het werk niet zoals je zou willen? Ben je op zoek naar inspiratie en handvaten om hier snel mee aan de slag te gaan? Dan zal je smullen van onze Webinars! Wij bundelden de thema’s en vragen die wij als loopbaanbegeleiders het vaakst tegenkomen in onze praktijk, en maakten er telkens een bondige en praktische workshop over. Nog beter: je kan ze helemaal gratis volgen!

Met decennia verzamelde ervaring in persoonlijke ontwikkeling en professionele loopbaanbegeleiding, kan ons team loopbaanbegeleiders jou inzichten bieden die van onschatbare waarde zijn - en die je nergens anders zal vinden. Kies dus snel het thema waar jij mee aan de slag wil en schrijf je vandaag nog in - jouw ongelofelijke droomjob wacht op jou!

Welke job past er nog bij mij?

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Stel jij jezelf de vraag “Welke jobs zou ik nog kunnen doen?” In deze online training ontdek jij welke mogelijkheden je nog hebt op de arbeidsmarkt.

De omgekeerde sollicitatie

Aan het solliciteren voor een nieuwe job? Dat kan best lastig zijn en vraagt heel wat energie. In deze online training ontvang je praktische tips die jouw volgende sollicitatie(s) beslist een nieuwe wending geven.

De kracht van de terugblik

Heb jij het gevoel dat je steeds in dezelfde professionele situaties terecht komt? Wat zijn jouw loopbaanpatronen en hoe kan je dit doorbreken? Je ontdekt het in deze online training.

Leg eindelijk jouw professionele ei

Wil jij een nieuw project in de wereld zetten? Maar blijft het bij een idee en loopt de uitvoering wat stroef? In deze online training leer jij hoe je dat plan uitvoert en concrete actie koppelt aan jouw ideeën.

Vergroot je uithoudingsvermogen op het werk

Heb jij de indruk dat je te weinig tijd hebt om alles gedaan te krijgen? Ben je uitgeput op het einde van je werkdag? In deze online training ontvang je praktische tips en inzichten om dynamischer, krachtiger en met meer energie naar het werk te gaan.

Klaar voor het échte werk?

Contacteer ons vandaag om jouw eerste loopbaangesprek vast te leggen.

Leg het vast