ANJA BAETENS

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Anja
Supertoffe dame, rustig. Probeert zich enorm goed in te leven in de wereld van de persoon die voor zich zit. Heeft super goeie tips en heeft een toffe aanpak. Door de opdrachten ben ik zelf anders gaan kijken naar ik op de arbeidsmarkt.
– Eva V., Ambtenaar
De coaching was gebaseerd op wie ik ben als persoon. En niet volgens een vooraf bepaald parcours. De oefeningen en gesprekken evolueerden vanuit het moment. Gaandeweg kreeg ik inzichten over mezelf, bepaalde keuzes uit mijn leven, en over welke ingrediënten ik nodig heb in mijn professioneel leven om uit te blinken. Een verworven kennis die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken.
– L. V.
Ik heb veel meer gehad aan de sessie’s dan ik ooit had durven dromen. Ik heb hier niet enkel job gericht meer van op gestoken maar over mijzelf geleerd. Dat ik veel meer kan dan ik zelf denk. Ik ben Anja enorm dankbaar hiervoor. Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan: Anja, behoud je werkwijze zoals je nu doet. Ik heb hier veel uit geleerd. Dank je wel daarvoor!
– Nathalie
Ik stond er heel sceptisch tegenover maar met slechts enkele sessies ben ik enorm vooruit gegaan in het leren beseffen dat ik veel waard ben. Dank je wel Anja, om mij te laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan wat mijn leidinggevende mij wil laten geloven.
– C.
Ik zat in een dip (35 jaar in de stiel) op gebied van zelfvertrouwen. Omdat jonge gedreven en fantastische knapen mijn team kwamen vervoegen. Dit is top voor het niveau van de gerechten maar kon niet meer mee. Dit deed me aan mezelf twijfelen ( onterecht) . Deze begeleiding heeft me doen inzien dat je eigen ervaring enkel een meerwaarde kan betekenen als je jezelf niet neerhaalt en de opwaardering omarmd. Dit is de boost dat ik nodig had om het topteam dat ik heb te blijven coachen en er mezelf mee te verrijken. Anja bedankt en ook veel dank van al de toekomstige klanten die eraan komen na deze vervelende (Corona) periode. De Max!
– Maurice D., Chef
Goede coach, straalt rust uit en heeft een luisterend oor.
– Joke T.