“Iedereen is onzeker, maar onzekerheid is geen excuus.”

- Suzanne Tytgat

Getuigenissen Contacteer Suzanne Tytgat

Suzanne Tytgat

Vanuit haar HR-rol binnen IT-omgevingen realiseerde Suzanne zich dat heel wat werk-gerelateerde issues bij de werknemers opstapelen en voor problemen zorgen. Mensen verliezen zichzelf en gaan uit evenwicht.

Diep respect en liefde voor ‘mensen’ en de roots als psychologe om mensen persoonlijk te begeleiden waren de basis voor haar werk. Een paar heftige levens-ervaringen zorgden voor tijd tot verdieping en maakten de energie vrij om volledig te kiezen voor haar eigen professionele missie. Sinds 2014 runt Suzanne haar praktijk waar ze onder andere loopbaanbegeleiding, ondernemerscoaching en burnout-coaching biedt.

Ben je in je actuele werk-situatie verkeerd gecast en zoek je hoe dit scenario naar je hand te zetten of te verlaten? Waar het vertrouwen zoek is, weet Suzanne als geen ander om met knowhow, vaste hand, betrokkenheid, waardering en geduld mensen opnieuw in hun kracht te zetten. Ze wordt vooral getriggerd door de zachtheid van mensen die tegelijk toch ‘sterk’ kan zijn.

In een Notendop

  • Geboren op 26/03/1970
  • Master in de Arbeids- en Organisatie Psychologie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in HR-dienstverlening
  • Sedert 2014 zaakvoerder van TRAJECTEN
  • Gecertificeerd Integrale Coach en erkende Loopbaanbegeleider
  • Gespecialiseerd in coaching rond assertiviteit, leiderschap, time-management en work-life balance
  • Gecertificeerd Stress en Burn-Out Coach
  • Erkend Familiaal Bemiddelaar rond ouderschapsplanning

Favoriete coaching tool

Suzanne werkt graag met creatief-fysieke opstellingen als methode om mensen uit het hoofd te halen en hen 'met hart en handen' te brengen naar wat er werkelijk speelt.

In een opstelling tonen zich spontaan diepere lagen van bewustzijn. Iedere persoon heeft een eigen programmatie, een ingebouwde symboliek en metaforen die horen bij diens levensverhaal. In plaats van een verhaal te vertellen, iets dat we onszelf wijsmaken, toont zich een diepere realiteit.

De fysieke ervaring van een opstelling geeft antwoorden op een totaal andere laag dan 'Wat is mijn volgende praktische stap?'. Eigenlijk gaat het meer over 'Wat staat je in deze situatie te doen?' of zelfs 'Welk groter principe is hier aan het werk?' Het verschil tussen 'Probeer het nog eens aan te kaarten' en 'Waaraan ben je trouw wanneer je dat blijft dragen?'.

In plaats van mentale verhaaltjes te verzinnen over wat je zou kunnen doen, spreekt het lijf over wat er nodig is.

Dit in combinatie met het werken in de natuur is heel krachtig. De elementen - lucht, landschap, aarde, groen, bomen, schors, mos en bladeren - werken op ons in en halen onze natuurlijk ziel naar boven. We worden authentieker en zelfbewuster. We komen dichter bij onszelf en connecteren met onze diepe kern.

Contactgegevens

small img
0484/77 10 91
small img
Lipsestraat 139, 3150 Haacht
small img
Mechelsestraat 202, 3000 Leuven
small img
Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen

Coachings

Je kan bij Suzanne Tytgat terecht voor: