SUZANNE TYTGAT

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Suzanne

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Suzanne Tytgat

Suzanne stelt onmiddellijk de juiste vragen en haar benadering is zowel professioneel als persoonlijk. Daardoor had ik onmiddellijk een klik met haar. Ze heeft me heel goed geholpen in het herkennen van mijn talenten, interesses en waarden. Zo werd het veel gemakkelijker voor me om te begrijpen waarom ik weinig energie haal uit mijn huidige job en waaraan ik aandacht moet besteden bij het overwegen van een andere loopbaan. Ze had bovendien veel aandacht voor de uitdagingen waarvoor ik sta in mijn privé situatie waardoor ik een aantal belangrijke stappen heb kunnen initiëren. Ze heeft me verder goed geholpen in het scheiden van bijzaken en hoofdzaken via het bepalen van een zogenaamde “circle of influence”, waardoor ik nu echt het gevoel heb dat ik volledige controle heb over hoe mijn leven er vanaf nu zal uitzien. Verder heeft ze me interessante vakliteratuur kunnen aanbevelen net zoals enkele praktische tips & tricks. Ik was misschien wel wat sceptisch toen ik mijn besluit had genomen om beroep te doen op een loopbaancoach, maar Suzanne heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Dikke merci Suzanne.
– M. V.
Ik ben zo dankbaar voor Suzanne, ze zet je op het juiste pad, deelt de juiste inzichten. De twijfels krijgen plaats voor doelstellingen. Het was een hele fijne ervaring.
– S. H.
De warme aanwezigheid van Suzanne zette me al vanaf het eerste moment op mijn gemak. Ik heb zoveel meer gekregen dan een gewone loopbaanbegeleiding. Ik ben tot waardevolle inzichten gekomen. Het is een mooie ervaring een echte aanrader. Confronterend en versterkend.
– P. H., Store manager