“Bij elke stap die je zet, wees vooral heel lief voor jezelf.”

- Sandra De Ryck

Getuigenissen Sandra De Ryck Contacteer Sandra De Ryck

Sandra De Ryck

Sandra is een warme, ondersteunende en soms verrassend prikkelende coach. Ze is al 20 jaar werkzaam in de zorgsector. Eerst als thuisverpleegkundige, daarna als diabeteseducator en de laatste jaren in de rol van teamcoach, waar ze verbinding en communicatie op de werkvloer centraal zet.

Sandra raakte in de loop van haar werkleven gefascineerd door de persoon achter de ziekte, waarmee vaak meer progressie mogelijk is dan met de ziekte zelf. Doorheen een intensieve reeks coachopleidingen leerde ze haar klanten op een andere manier te begeleiden en te motiveren bij hun dagelijkse processen, niet enkel rond gezondheid maar ook in werk en leven.

Vandaag begeleidt ze mensen om op zoek te gaan naar zichzelf, naar een job die dicht bij hen aansluit, om (opnieuw) passie en tevredenheid te ontdekken. Typisch aan coaching bij Sandra is een warme en respectvolle omgeving waar plaats wordt gemaakt voor groei en uitdaging.

In een Notendop

  • Geboren op 13/12/1978
  • Reeds meer dan 20 jaar ervaring in de zorgsector met honderden uren van motiverende en coachende gesprekken op de teller
  • Gecertificeerd Integrale Coach, Stress en Burn-out Coach en erkende Loopbaancoach

Favoriete coaching tool

De favoriete tool van Sandra is de Logische Niveaus van Robert Dilts. Werken met dit model is een enorm krachtige tool. Het brengt steevast een enorme shift in energie teweeg. Wat onduidelijk en ongrijpbaar was, zakt door naar iets dat helder en tastbaar wordt.

Het model van logische niveaus geeft alle lagen weer waarop een mens bestaat. Jouw omgeving, de verschillende gedragingen die je stelt in situaties, je talenten en vaardigheden, wat je gelooft en belangrijk vindt. Ook je identiteit: wie je bent, wie je kan zijn - en wie je ‘moet’ zijn (van wie?). En tenslotte ook je missie, je ‘waarom’: wat is de grotere reden waarvoor je ’s morgens uit bed komt? Waarvoor ben je hier eigenlijk?

Al deze lagen komen aan bod in een loopbaangesprek. Je onderzoekt waar er bij jou spanning zit en welke beweging nodig en mogelijk is. Van hieruit puzzel je samen met Sandra verder naar wat je nodig hebt om met gedrevenheid en voldoening in je werk en leven te staan.

Contactgegevens

small img
0474/20 97 44
small img
Hazarddam 29, 9150 Kruibeke

Coachings

Je kan bij Sandra De Ryck terecht voor: