SANDRA DE RYCK

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Sandra

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Sandra De Ryck

Super tevreden. Sandra doet je nadenken over je eigen kwaliteiten, je werkwaarden, in welke bedrijfscultuur wil je werken. Deze tools kan je gebruiken in je huidig werk of bij verandering.
– T. D.
Zeer goede en originele persoonlijke begeleiding. Echt top een nieuwe start voor mezelf.
– Timmy, Technicien
Bij de coaching sessies bij Sandra werd al snel duidelijk wat mijn struikelblokken waren in mijn huidige functie. Met creativiteit en empathie werden er tools ontwikkeld om er terug tegen aan te gaan. Dit was een zeer intense maar creatieve periode die heel positief geëvolueerd is. Bedankt om me te begeleiden Sandra.
– T. D.
Sandra heeft me aan de hand van stellingen, scores die ik gaf aan die stellingen, vragenlijsten proberen te achterhalen samen met mij wat ik vooral zoek in een job en ook wat zeker niet. Er was tijdens onze sessies ook veel interactie door oefeningen te doen op een bord om zo te achterhalen waar ik het meeste belang aan hecht, adhv prenten te zeggen waarom dit op mij van toepassing is bv. een foto van een hand met een plastic handschoen en een spuit, had ik gekozen omdat ik er misschien wel aan denk om mijn carrière een totaal andere wending te geven en de medische sector in te duiken.
– K. T.