SANDRA DE RYCK

GETUIGENISSEN

Over Sandra De Ryck Contacteer Sandra De Ryck

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Sandra De Ryck

Sandra is een zeer empathische coach. Ze gaat doelgericht te werk en levert na 1 gesprek resultaat. Ze stelt op de juiste momenten goede vragen, waardoor goede eigen inzichten worden bereikt. In mijn omgeving zal ik ze ten alle tijden aanraden bij personen dat vragen hebben rondom jobbegeleiding & – of burn out/overspanning.
– C.
Sandra verstaat de kunst om goed te luisteren en met de verkregen informatie het pad van de coaching op maat verder te zetten. Ze heeft me geholpen om voor mezelf een aantal dingen vast te leggen en duidelijk te maken die me zullen helpen om een job te zoeken die mij de nodige persoonlijke voldoening zal geven. Na een coaching sessie had ik een echt positieve gevoel en energie om er volop aan te beginnen.
– David S.
Een zéér aangename, zachte en lieve coach! Kan heel goed luisteren en inspelen op alles wat je zegt. Heeft me goed geholpen met mezelf beter te leren kennen, waarvan stress komt en hoe ik er beter mee kan omgaan. Uiteindelijk ook veel tips mee naar huis gekregen. Bij de keuze voor een nieuwe job of niet ook een betere kijk op gekregen dankzij een tool die ze me aanreikte.
– L. B., Verpleegkundige
Sandra voelt echt perfect aan welke aanpak voor jou op dat moment het beste is. Ze geeft echt waardevolle info die je kan toepassen tijdens moeilijke momenten. Ik heb grote stappen vooruit geboekt dankzij de op maat afgestemde aanpak van Sandra.
– Barbara
Sandra is een talentvolle, inspirerende dame. Haar passie om mensen te helpen, komt ook tot uiting in haar manier van aanpak. Haar positiviteit werkt aanstekelijk. Het actief opschrijven en niet enkel praten is veel effectiever als eye-opener. Blij dat ik de stap naar loopbaanbegeleiding heb gezet. Een echte aanrader als je even de weg kwijt bent…
– S.V., Administratief bediende
Super tevreden. Sandra doet je nadenken over je eigen kwaliteiten, je werkwaarden, in welke bedrijfscultuur wil je werken. Deze tools kan je gebruiken in je huidig werk of bij verandering.
– T. D.
Zeer goede en originele persoonlijke begeleiding. Echt top een nieuwe start voor mezelf.
– Timmy, Technicien
Bij de coaching sessies bij Sandra werd al snel duidelijk wat mijn struikelblokken waren in mijn huidige functie. Met creativiteit en empathie werden er tools ontwikkeld om er terug tegen aan te gaan. Dit was een zeer intense maar creatieve periode die heel positief geëvolueerd is. Bedankt om me te begeleiden Sandra.
– T. D.
Sandra heeft me aan de hand van stellingen, scores die ik gaf aan die stellingen, vragenlijsten proberen te achterhalen samen met mij wat ik vooral zoek in een job en ook wat zeker niet. Er was tijdens onze sessies ook veel interactie door oefeningen te doen op een bord om zo te achterhalen waar ik het meeste belang aan hecht, adhv prenten te zeggen waarom dit op mij van toepassing is bv. een foto van een hand met een plastic handschoen en een spuit, had ik gekozen omdat ik er misschien wel aan denk om mijn carrière een totaal andere wending te geven en de medische sector in te duiken.
– K. T.