“De wereld wordt mooier als alle mensen in hun kracht staan.”

- Nathalie Delporte

Getuigenissen Contacteer Nathalie Delporte

Nathalie Delporte

Nathalie werkt 20 jaar met en voor mensen, waarvan 15 jaar bij een lokale overheid. In 2015 koos ze voor de vrijheid en flexibiliteit als zelfstandige en als rasechte creatieve generalist combineert ze sindsdien meerdere jobs als freelancer, waaronder loopbaanbegeleider en wandercoach.

Nathalie helpt je rode draden te vinden tussen al jouw waarden, interesses, talenten en rollen. Wat geeft je energie en hoe kan je dit vertalen naar de ideale job en context? Ze is een groeimotor die het bos door de bomen helpt terugvinden.

Als generalist weet Nathalie wat het is om telkens opnieuw te zoeken naar de juiste balans en wil ze ook andere generalisten daarin ondersteunen. Ze is bovendien een echte trotter: ze houdt van reizen, van onderweg zijn, van op verkenning gaan en verbinding zoeken. Met haar ga je op stap in de natuur, kom je in beweging en krijg je zo nieuwe inzichten. Wandelen kan de gedachten tot rust brengen, geeft zuurstof en vrijheid om van richting te veranderen. En wandelen kan overal, zolang het in de natuur is, en zolang we de route niet op voorhand uitstippelen.

In een Notendop

  • Geboren op 23/10/1979
  • Vrouw van Stéphane, mama van Sam en Maya
  • Diploma Sociaal Cultureel Werk
  • Gecertificeerd Loopbaanbegeleider en Wandelcoach in Gent en de Vlaamse Ardennen
  • Coach bij de Creatieve Generalisten
  • Bezieler van ‘Trotter in Zicht’
  • Graag op weg, steeds op verkenning

Favoriete coaching tool

Met Nathalie ga je vooral op stap in de natuur. In beweging komen door te wandelen, maar ook vertragen, stilstaan, soms eens achterom kijken, inzicht krijgen in de weg en de horizon.

Wat toont de natuur? Tools rond talenten, metaforen, bewegen in de ruimte, opstellingen, paradoxen, logische niveaus… worden toegepast in de natuur. We leggen linken tussen waarden, normen, talenten, rollen en energiebalans, en vinden zo jouw rode draad. Het bos als context: waar sta jij? Waar wil je staan? Welke hindernissen zie je onderweg?

Na elke tocht ga je naar huis met meer rust in je hoofd, nieuwe inzichten, een lijf vol verse zuurstof.

Contactgegevens

small img
0478/88 82 43
small img
Kwaadstraat 27, 9750 Kruisem

Coachings

Je kan bij Nathalie Delporte terecht voor: