NATHALIE DELPORTE

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Nathalie

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Nathalie Delporte

Gek, hoe iemand jou zo diep kan doorgronden én tegelijk heel erg op je gemak doet voelen. Veel opgestoken uit de gesprekken… Niet enkel en alleen professioneel en op korte termijn, maar vooral privé en lange termijn. Ik hoop dat ik deze nieuwe inzichten echt kan vasthouden en blijven toepassen.
– T. L.
Al wandelend tot inzichten gekomen. Nathalie luistert, helpt reflecteren en motiveert. Dankjewel voor het duwtje in de rug!
– Ann
Nathalie bezit het natuurlijke talent om je al wandelend stil te laten staan, letterlijk en figuurlijk, op je persoonlijke pad. Of ze nu de gids is of ze de kaart in jouw handen schuift, haar luisteren, sturen, zoeken, (mee)denken, (h)erkennen, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme geven je paden, die je zelf waarschijnlijk al 1000x heb bewandeld, die voor jezelf doodlopend leken of te eng, te ver, te nieuw… ze geeft die paden wegwijzers. Wegwijzers als keuzes die je al dan niet maakt, wegwijzers als kansen die je al dan niet neemt, volledig vrijblijvend, comfortabel grensverleggend. Wegwijzers die op het einde van de rit telkens weer eindigen bij jezelf.
Ik denk dat ze niet half beseft wat voor een impact haar wandelschoenen hebben op de mensen die ze ontmoet. Hoe ver reikend haar aanwezigheid nazindert en hoe verrijkend je je tocht kan verderzetten. Ongelooflijk dankbaar dat haar pad het mijne mocht kruisen.
– Ann
Zeer aangename coach met flexibele manier van werken, veel buiten en ook buiten de platgetreden paden. Rustig, stelt gerichte vragen, zoekt naar eigenheid en sterktes.
– Ann
Zeer aangename coach met flexibele manier van werken, veel buiten en ook buiten de platgetreden paden. Rustig, stelt gerichte vragen, zoekt naar eigenheid en sterktes.
– Kim I.
Fijn om de sessies te volgen tijdens wandelingen in de natuur. Dan merk je ook meteen dat dit om meer gaat dan je job, je toekomst,… Het gaat om het hele plaatje, welke weg wil je in je leven op, welke work-life balance wil je. De rust en goeie gesprekken en de juiste vragen doen je stilstaan bij wat je echt wil. Om tot het inzicht te komen, wie je bent, op welke manier je functioneert, maar ook waar het schoentje nu wringt. Verhelderd en ontzettend boeiend. Aanrader voor iedereen.
– L. T.