“Je hebt altijd een keuze.”

- Ilse Verbeke

Getuigenissen Contacteer Ilse Verbeke

Ilse Verbeke

Het carrière pad van Ilse toont dat studies niet bepalend hoeven te zijn voor je loopbaanpad. Met een diploma bio-ingenieur op zak legde ze een ongewoon parcours af. Gedurende 20 jaar werkte zij in diverse bedrijven als account manager, als sales manager van verschillende verkoopteams en als consultant selectie en rekrutering. Een reeks boeiende, leerrijke ervaringen later – en een burn-out rijker – besloot Ilse te gaan voor haar passie: het coachen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ilse gelooft in jouw volle potentieel en kracht om in beweging te komen en te evolueren naar meer energie, meer balans, meer goesting… kortom naar de beste versie van jezelf. Naast haar focus op stresshantering en burn-out begeleidt zij jou in het vinden van meer zin om te werken. Nadat de exacte loopbaanvraag helder gesteld is, zet zij jou via oefeningen en het stellen van uitdagende vragen in jouw proces. Dit doet ze door terug te blikken op jouw belangrijkste levenservaringen, door al dan niet doorgeknipte patronen te ontdekken, jezelf positief in vraag te stellen en jezelf in kaart te brengen.

Met haar typische open, directe, gedreven en spontane stijl wil ze je triggeren en met jou op weg gaan om te ontdekken, te durven en te doen.

In een Notendop

  • Geboren op 16 februari 1972 in Gent
  • Echtgenote van een zelfstandige en mama van 2 tieners in volle bloei
  • Bio-ingenieur en MBA als basisopleiding
  • 15 jaar ervaring in sales en people management
  • Haar passie voor persoonlijke groei & ontwikkeling ontdekt dankzij een burn-out
  • Bevlogen trainer en coach in Verbindende Communicatie
  • Een coach die houdt van variatie tijdens de sessies: creatief fysiek coachen, systemisch coachen, wandercoachen, enneagram, hartcoherentie, geweldloze communicatie en NLP
  • Strevend naar een leven dat past bij je essentie, bij je kern, bij wie je bent zodat je met meer energie, balans en plezier door het leven gaat!
  • Haar motto: “Een mens is nooit te oud om te leren of te veranderen”

Favoriete coaching tool

De favoriete coaching tool van Ilse is Verbindende (geweldloze) communicatie. Jouw kern is puur, compleet en kwetsbaar en bevat alles wat je bent, diep vanbinnen. Daar zit jouw kracht, jouw levensenergie.

Vanaf de geboorte omwikkelen we rond onze kern talloze laagjes die ons beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het zijn onze strategieën om beter om te gaan met een vijandige of bedreigende wereld. Het zijn onze manieren om onze behoeften van dat moment ingevuld te krijgen.

Via de verbindende communicatie ontdek jij gaandeweg hoe je jouw ‘in-gewikkelde’ kern kan ‘ont-wikkelen’ zodat je terug in je kracht staat en dit ook uitstraalt. Jouw gevoel is immers jouw wegwijzer, die vertelt je welke behoeften al of niet zijn ingevuld. Vanuit deze bewustwording krijg je inzicht in wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Van daaruit actie ondernemen zal je een leven opleveren dat écht bij je past, bij wie je bent.

Getuigenissen

Contactgegevens

small img
0497/44 39 24
small img
Amand Casier de ter Bekenlaan, 9030 Gent

Coachings

Je kan bij Ilse Verbeke terecht voor: