ILSE VERBEKE

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Ilse

Lees hier wat anderen zeggen over onze loopbaanbegeleiding bij Ilse Verbeke

Ilse kon heel vlot meestappen in mijn toch wel complex verhaal. Ze bewaarde haarfijn het overzicht en wist de zaken die er toe doen concreet en helder af te toetsen. Haar manier van vragen stellen wist heel wat toe te voegen en tegelijkertijd ook heel wat weg te nemen. Openingen ontstonden, een ruimere blik werd aangenomen, ik werd op weg gezet, geïnspireerd en aangezet tot verder ondernemen en verdiepen.
– Christine
Ilse heeft mij een vernieuwde en uitgebreidere kijk gegeven naar de mogelijke jobs en werkomgevingen waarin ik zou passen in mijn zoektocht naar meer stabiliteit op werkvlak.
– Hannes P.
Ilse is een down to earth – no nonsens dame die heel doelgericht werkt. De sessies waren inspirerend en de verschillende technieken die Ilse hanteerde hebben me duidelijk gemaakt welke richting ik moet opgaan. Hierbij is m’n zelfzekerheid nog sterker geworden!
– M. D.
Een zeer competente dame en een fijne persoonlijkheid die alle tijd neemt om te doorgronden en analyseren waar de knelpunten zitten. Om dan hierop volgend een efficiënte benaderingsmethode voor te stellen en die dan, steeds in overleg, toe te passen zodat verbetering kan optreden. Bedankt, Ilse!
– Arne P.
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ilse. Ik voelde me echt begrepen, zelfs op momenten dat ik moeite had om mezelf goed te begrijpen. Zij hielp me met nuttige tools en praktische inzichten. Ik kwam zowel privé als professioneel dichter bij mezelf, wat me terug energie gaf. Ik kan het iedereen, die voelt dat er iets niet klopt, maar er zelf de vinger niet op kan leggen, warm aanbevelen!
– Diane, Strategy Manager
Ilse heeft een no nonsense aanpak, volledig gebaseerd op jouw specifieke vraag. Ze gaat aan de slag met verschillende technieken, wat variatie in de training brengt en inzicht in jezelf. Danzij de loopbaancoaching heb ik op mijn werk duidelijk mijn noden kunnen verwoorden: er werd naar geluisterd en actie ondernomen. Ilse is een hele fijne loopbaancoach met een pak ervaring, zowel professioneel als persoonlijk.
– Hilde Q., Sales Assistant
Nog steeds zo zalig in mijn nieuwe job (zelfde bedrijf). Onlangs kwam ik een buurvrouw tegen die ik al lang niet meer gezien had, en ze zei dat er iets aan mij veranderd is. Maar “tuurlijk dadde”, ik ben veranderd van job. Awel ja gaf ze aan, je ziet er zo ontspannen uit. Niet gelogen, nog steeds “geen problemen”, enkel vrijheid, energie en positieve vibes. Dank je wel Ilse voor de zo verhelderende, en ook confronterende momenten, enkel zo kon ik ze meenemen en voor mij dan, voelen wat goed voelt.
– Sylvia, Sales
Ik vond het fijn dat Ilse na elke sessie een neergeschreven samenvatting gaf van ons werk. Waarden en Competenties nog eens neergeschreven zodat ik deze kan aftoetsen met de jobs die ik in mijn hoofd heb. Ik ben toe aan een nieuwe wending. Mijn hoofd draait soms nog tussen werknemer of zelfstandige worden. De meerwaarde is dat ik nu concreet als een contract beschreven heb wat de eerste stappen moeten zijn. Ilse heeft me geholpen om nu over te gaan op een realistische aftoetsing van de feiten om zo verder mijn pad te vinden en een job die ik met fun en passie zal tot een topjob maken. Daarbij wordt ook een EN verhaal als realistisch aangegeven.De tijd van dagdromen is voorbij. Now you go girl, zo voelt de energie die ik uit de sessie hebt overgehouden.
– Katleen V.
Het was zeer waardevol om bij een intens en geconcentreerd gesprek eens de blik op mijn werktoekomst scherp te zetten. Merci!
– Marian, Advokaat
De tijd vloog voorbij! Wat er aangereikt werd was het resultaat van de begeleide zoektocht naar mijn ‘competenties’, ttz mijn sterkten en valkuilen, gecombineerd met mijn drijfveren. Ilse prikkelt met de diepgaande vragen, niet om je te laten twijfelen, wel om te versterken wat aanwezig is. Ik ben 100% tevreden over het bereikte resultaat.
– Sonja
Ik ben heel tevreden dat ik de loopbaanbegeleiding bij Ilse heb gevolgd. Ik zou het iedereen die twijfels heeft bij zijn huidige job zeker aanraden. Voor de kostprijs moet je zeker niet twijfelen, via loopbaancheques kost het je echt bijna niets. Mijn loopbaancarrière beperkt zich tot 5 jaar, maar toch was het al zeer nuttig. Over de 3 sessies heen kreeg ik antwoorden op de vragen waarmee ik al een tijdje speelde: past mijn huidige job bij mij, wat zijn mijn sterke en zwakke competenties, aan welke waarden hecht ik veel belang, hoe ga ik om met toekomstige groeimogelijkheden. Dankzij Ilse kon ik mijn gedachtenkronkels en gemengde gevoelens bij mijn vorige en huidige job eens mooi op een rijtje zetten. De sfeer was heel open en het deed deugd om heel eerlijk te kunnen praten over mijn vorige job en de twijfels die daarbij zijn ontstaan. Ik weet nu dat mijn huidige job, ondanks de lage werkzekerheid, goed bij me past en kan nu ook op een meer gestructureerde manier vacatures beoordelen op hun geschiktheid voor mij persoonlijk.
– Sophie
Na drie sessies loopbaanbegeleiding ben ik tot zeer heldere en duidelijke inzichten gekomen. Ik zag plots veel meer mogelijkheden op professioneel vlak, er ging als het ware een nieuwe wereld open. Reeds tijdens de coaching heb ik de koe bij de horens gevat: op zoek naar vacatures die beantwoorden aan mijn interesses/capaciteiten én meteen solliciteren. Ervoor gaan! Ik ben me ook zeer bewust geworden van mijn competenties/kwaliteiten en bovendien voel ik me ook in staat om die in de verf te zetten naar de buitenwereld toe. Een must als het op solliciteren aankomt! Zeer tevreden en dankbaar kijk ik op deze coaching terug. De opgedane inzichten zijn voor het leven! Een aanrader!
– Katrien
Eigenlijk verlang ik al jaren naar een nieuwe wending in mijn leven, en aangezien ik al vrij goed weet wat ik wil, had ik niet zozeer een coach nodig om op zoek te gaan naar iets nieuws dat bij me past, maar om het begin van een nieuwe beweging te markeren en mezelf in ‘gang te zetten’. Mijn coach Ilse heeft dit zeer goed aangevoeld, en heeft ook vrij snel gedetecteerd dat mijn ‘faalangst’ ook iets was waar zij, samen met mij, aan wilde werken. Met behulp van enkele interessante technieken, die ik nog niet kende, heb ik duidelijk gezien hoe gelukkig het mij kan maken als ik in mijn krachtveld ga staan, en hoe alles weer ’troebel’ wordt als ik luister naar mijn angsten, die dikwijls ook maar krakkemikkige constructies zijn, het niet waard om er téveel aandacht aan te besteden. Samen hebben we ook een plan gemaakt voor de toekomst en aangezien het neergeschreven staat en door ons beiden ondertekend, gaat daar een kracht van uit en hoop ik echt dat het zo gauw mogelijk realiteit mag worden. Voor mij was het dus een boeiende ervaring. Bedankt daarvoor Ilse!
– Johanna V., Leerkracht

 

Nu Inschrijven

Contacteer ons vandaag om een eerste sessie loopbaanbegeleiding vast te leggen.
We zijn full-time loopbaanbegeleiders, dus je kan zowel overdag als 's avonds bij ons terecht.
Heb je geen recht op loopbaancheques? Ook jou kunnen we verder helpen. Contacteer ons voor een individueel traject loopbaancoaching op maat uit te werken.

 
Contacteer ons