“Volhouden is een teken van grote kracht… Vaak is loslaten moediger.”

- Stéphanie Horemans

Contacteer Stéphanie Horemans

Stéphanie Horemans

Stéphanie traint en coacht werknemers, managers en organisaties bij het versterken van hun talenten.

Haar passie voor training en coaching begon een hele tijd geleden, toen zij bij een vroegere werkgever de kans kreeg om workshops over employee engagement te faciliteren.
Als fervente wandelaar haalde ze heel wat inspiratie uit haar trektochten. Tijdens een van haar wandelingen besliste zij om een onbetreden pad in te slaan en te zien waarheen haar dat zou leiden. Ze verhuisde van Wallonië naar Brugge en richtte WALK YOUR CHANGE op. Sindsdien nam ze al honderden professionals mee op pad. Haar focus ligt daarbij vooral op het trainen en coachen van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en talent- en loopbaanmanagement.

Uiteraard zorgen haar permanente opleidingen in coaching technieken en haar jarenlange ervaring als hr-professional in bekende multinationals voor een grondige expertise. Nu zij werknemers, managers en organisaties bijstaat die worstelen met uitdagingen op de werkplek, is zij helemaal op dreef gekomen. Heerlijk vindt ze het, om hen terug op weg te helpen.

Stéphanie weet uit ervaring dat de voor de hand liggende paden en uitgestippelde routes niet altijd de meest spannende zijn. Vandaag helpt ze mensen om hun eigen levenspad uit te stippelen en op een ander ritme, hún ritme, verder te stappen.

In een Notendop

 • Geboren op 19/02/1971
 • Trainer/Coach/Business Owner van WALK YOUR CHANGE
 • Traint en coacht werknemers, managers en organisaties bij het versterken van hun talenten.
 • Meer dan 25 jaren ervaring in Executive Search, Talent Acquisition, HR en Talent Management in België en buitenland.
 • ACC (Accredited Certified Coach) bij het ICF (International Coach Federation).
 • Gecertificeerd in Hogan, Talentx7, TalentLogiQs, DISC en Strengthscope.
 • Meer dan 150 groepstrainingen over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en hedendaagse loopbanen.
 • Meer dan 500 uur individuele life & business coaching/loopbaanbegeleiding.
 • Trekker, hiker, wanderer,... wandelaar in al zijn vormen dus.
 • Stapte vroeger op de meeste rechtoe rechtaan paden.
 • Stapt vrolijker sinds het durven ronddwalen en pauzeren op onbetreden paden en het leren ademen.

Favoriete coaching tool

Stéphanie werkt graag met polariteiten.

Wat probeer je te bereiken, wat probeer je te vermijden? Waar wil je naartoe, waar loop je weg van? Niemand is X of Y… Alles is in balans. We staan altijd ergens tussen de twee. We bewegen tussen de polariteiten. Door de polariteiten in kaart te brengen, kan je aantonen dat het ‘oud’ ook een kwaliteit of een talent kan zijn. Het gaat niet om het ‘oud’ zomaar weg te doen, maar vooral om te identificeren wat er nu nodig is om in de andere richting te groeien. In welke mate is er flexibiliteit om te groeien naar Y.

Stéphanie stapt ook graag samen met jou de buitenlucht in als je dat wenst. Ze gebruikt de prikkels van de buitenelementen om te werken aan je doelvraag. In een wisselende omgeving, neem je afstand van je situatie en resoneren haar vragen en haar interventies ineens anders. Het wandelen en de buitenlucht zijn dan haar coaching bondgenoten.

Contactgegevens

small img
0473/89 57 92
small img
Stationsstraat 37, 1850 Grimbergen

Coachings

Je kan bij Stéphanie Horemans terecht voor: