“Alles wat je aandacht geeft, groeit!”

- Nathalie Houtmeyers

Nathalie Houtmeyers

Na meer dan 20 jaar in het commerciële werk en projectmanagement stapte Nathalie enkele jaren terug over naar de wereld van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ze volgde talloze opleidingen in verschillende methodieken, die ze eerst zelf ervaarde voor ze te beginnen toepassen bij anderen. Vandaag ondersteunt Nathalie jou als coach op haar kenmerkende authentieke en eerlijke manier. Je kan je verwachten aan een warm gesprek waar respect en veiligheid primeren, in een mooie ruimte omringd door natuur en dieren.

Haar rol: jou begeleiden om bewuster te worden van jezelf, je uit te dagen kritisch naar jezelf te kijken en opening te creëren voor nieuwe wegen in je carrière.

In een Notendop

  • Geboren op 10/06/1971
  • 13 jaar ervaring in de banksector als bediende, project- en procesmanager
  • Haar passie voor persoonlijke groei en voor mens & dier (her)ontdekt dankzij een burn-out
  • Gecertifieerd Integrale Coach, Stress & Burn-out coach, OCP coach en erkende Loopbaanbegeleider
  • Gecertifieerd ACT en NLP Practitioner
  • Gecertifieerd Orthomoleculair Therapeut
  • Gecertifieerd gedragstherapeut honden

Favoriete coaching tool

Nathalie werkt vaak met belemmerende overtuigingen en onbewuste patronen. Vooral met al de ‘moetes’ in je leven. Daarbij gebruikt ze creatief-fysieke coaching om je bewust te maken van wat je lichaam zegt, los van je woorden. Ze leert je dichter bij jezelf komen en opnieuw genieten van wat jij wil, en de kleine dingen. Resultaat: je stelt andere prioriteiten in je leven en krijgt meer energie.

Contactgegevens

small img
0483/11 78 69
small img
Vollezelestraat 61, 1570 Galmaarden

Coachings

Je kan bij Nathalie Houtmeyers terecht voor: