“Go with YOUR flow!”

Karoline Van De Voorde

Getuigenissen Contacteer Karoline Van De Voorde

Karoline Van De Voorde

Karoline draaide 20 jaar mee in de bedrijfswereld in verschillende bedrijven en op verschillende niveaus en functies: administratie, sales, coördinatie en management.

Doorheen de obstakels die ze zelf heeft gekend (ontslag, echtscheiding, depressie en zelfmoord van een naaste, spierziekte van haar zoon), heeft ze enorm veel geleerd. Over willen maar niet doen, over kunnen maar niet durven, over vallen en opstaan, over weinig praten maar veel vertellen, over zwak zijn in het sterker worden, … over het leven, over anderen, over zichzelf.

Ze besloot om haar kennis en expertise aan te scherpen met verschillende opleidingen: integrale coaching, stress- en burn-outcoach, hartcoherentiecoach, loopbaancoach en dit te delen met anderen.

Haar grote passie is mensen en teams in beweging brengen en versterken.

“Een verandering kan maar duurzaam zijn als ze vanuit jezelf komt.” Bij Karoline krijg je dan ook geen afgelijnd traject voorgeschoteld, maar een traject dat bij jou past, dat werkt voor jou.

In een Notendop

  • Geboren op 01/09/1974
  • Mama van Ini en Sethe, plusmama van Milan en Iben
  • Gecertificeerd Integrale Coach, Stress & Burn-outcoach, Hartcoherentiecoach en erkende Loopbaanbegeleider
  • Meer dan 20 jaar ervaring binnen de bedrijfswereld
  • Sterk met taal en lichaamstaal

Favoriete coaching tool

Karoline zet vaak in op creatief-fysiek coachen. Ze let op wat je niet zegt met woorden maar wel op andere manieren toont, zoals je lichaamshouding, je gelaatsuitdrukking,… Ze houdt je een spiegel voor waardoor je je eigen persoonlijke waarheid ontdekt. Dat wat werkelijkheid is voor jou en niet dat waarvan je dénkt dat het werkelijkheid is.

Creatief-fysiek coachen werkt los van woorden, haalt je uit je stoel en zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Het legt je blinde vlekken bloot, je valkuilen, je onbewuste patronen en je belemmerende overtuigingen. Ook de rol die je inneemt in een groter geheel: binnen je gezin, je vriendenkring, op het werk, de samenleving.

Deze vorm van coachen speelt kort op de bal en vermijdt het ellenlange gepraat over dingen die niet tot jouw waarheid behoren. De sessie is telkens afgestemd op de klant, is uniek voor die klant en voor dat moment.

Contactgegevens

small img
0493/65 63 79
small img
Orveiestraat 40, 8552 Zwevegem
small img
Molstenstraat 11, 8780 Oostrozebeke

Coachings

Je kan bij Karoline Van De Voorde terecht voor: