“Vanuit je innerlijke kracht komen tot volledige zelfontplooiing”

- Diana De Wit

Getuigenissen Diana De Wit Contacteer Diana De Wit

Diana De Wit

Haar stijl als coach en trainer is uitnodigend en motiverend. Ze weet snel mensen op hun gemak te stellen. Daarnaast kan ze zich snel aanpassen aan verschillende culturen, talen en voorkeuren. Elke gelegenheid is immers een opportuniteit om te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Zelf heeft ze de nodige tegenslagen overwonnen, zowel in haar carrière als privé, maar vanuit een innerlijke kracht, een aangeboren optimisme, een niet aflatende werkijver en een passie om vooruit te komen, ging ze zich steeds verder ontwikkelen. Vanuit je innerlijke kracht komen tot volledige zelfontplooiing is dan ook haar motto! Met haar onbevooroordeelde houding en luistervaardigheid, helpt ze je om volledig tot je recht te komen en alle kansen en opportuniteiten van het leven te grijpen.

Wil je samen op zoek gaan naar wat je écht drijft, je talenten in kaart brengen, ontwikkelingspistes bespreken en antwoorden formuleren op wat je weerhoudt om in actie te komen; dan zit je goed bij een begeleiding met Diana. Ze biedt je graag haar jarenlange ervaring in coaching, in het begeleiden en ontwikkelen van mensen, alsook in rekrutering en selectie.

Loopbaanbegeleiding kan flexibel worden ingepland wanneer én hoe het je best past, ook na de kantooruren en in het weekend, zowel online als face to face.

In een Notendop

  • Geboren te Lier op 7/12/1966
  • Houdt van reizen, talen en culturen ontdekken en genieten van elke dag samen met haar levenspartner
  • Licentie Vertaler Tolk (Nederlands – Engels – Spaans) en Postgraduaat HRM als basisopleiding
  • Gecertifieerd Integrale Coach
  • Gepassioneerd door persoonlijke groei en ontwikkeling voor zichzelf en voor mensen die ze begeleidt
  • 25 jaar ervaring als internationale H.R. verantwoordelijke in het bedrijfsleven, zowel in rekruteren, alsook begeleiden en ontwikkelen van managers en medewerkers naar een volgende stap
  • Als coach biedt ze een begeleiding op maat aan, met variatie kwa tools en inzichten (Insights Discovery, Enneagram, creatief fysiek coachen,…)
  • Ervaren Insights Delivery trainer waar je leert communicatie en samenwerking tussen mensen te versterken

Favoriete coaching tool

Diana’s favoriete coaching tools zijn het levenswiel, Insights Discovery kleurenvoorkeur en het Enneagram.

Inzicht opbouwen in persoonlijkheidsvoorkeuren kan belangrijk zijn in een loopbaanbegeleiding! Hoe vaak zitten we niet lekker in ons vel door een relatie op het werk die stroef loopt, met je baas of met een collega… Immers de uitdrukking : “je verlaat geen bedrijf, maar je verlaat een baas” toont aan hoe vaak slechte werkrelaties de oorzaak zijn om een samenwerking stop te zetten.

Door inzicht te krijgen in je eigen werkvoorkeurstijl, maar ook deze te kunnen herkennen in de collega’s die je omringen, kan je vaak heel wat communicatieproblemen uit de weg helpen. Ben je daarnaast ook tolerant voor een verschillende voorkeurstijl bij je collega’s, dan is de stap naar een goede connectie en werkrelatie gezet. Een goede connectie toont zich zowel op vlak van communicatie als op vlak van samenwerking. En nog meer, het werkt krachtig zowel op werkvlak als privé!

Ga op zoek naar wat jou passioneert en drijft, zodat je met plezier en vertrouwen in je leven, je relaties en je werk kan staan !

Contactgegevens

small img
0499/98 50 85
small img
Mercatorlaan 15, 3191 Hever-Schiplaken
small img
Vierbundersplein 3, 2610 Wilrijk

Coachings

Je kan bij Diana De Wit terecht voor: