“Stap voor stap kom je er ook!”

- Astrid De Witte

Contacteer Astrid De Witte

Astrid De Witte

Met haar motto “stap voor stap kom je er ook!”, wil Astrid je inspireren om je loopbaan al doende vorm te geven op basis van wat op dat moment goed voelt. Ze moedigt je aan om kleine, maar betekenisvolle stappen te nemen, zelfs als je grotere doel nog niet volledig helder is.

Astrid haalt haar motivatie hiervoor uit haar eigen persoonlijke verhaal. Rond haar 35ste kwam ze vast te zitten. Ze wist dat ze iets anders wilde, maar ze wist niet wat of waar te beginnen. Ze was zo gefocust op het vinden van dat grotere doel dat er uiteindelijk niets veranderde. Totdat ze dan toch een stap zette die goed voelde op dat moment: zonder een concreet doel voor ogen schreef ze zich in voor een opleiding tot coach.

Die ene stap leidde tot een volgende, die op haar beurt weer een nieuwe richting onthulde, en zo ging ze gaandeweg vooruit. Hoewel het uiteindelijke doel nog steeds niet helder was, voelde het wel goed om iets te doen en in beweging te zijn.

Vandaag combineert Astrid haar job in het bedrijfsleven met een baan als loopbaanbegeleider. Ze haalt veel voldoening en energie uit het stap voor stap vormgeven van haar loopbaan op basis van wat goed voelt en bij haar past. En ze helpt jou graag op weg om hetzelfde te doen!

In een Notendop

  • Geboren op 06/05/1980
  • Life en Loopbaancoach voor zinzoekers
  • Gecertificeerd Integrale Coach en erkend Loopbaanbegeleider
  • Creëert rust en ruimte, en laat zich leiden door wat goed voelt
  • Heeft nood aan variatie, zingeving en nieuwe dingen leren
  • Hoogsensitief, sportief en natuurliefhebber
  • Master Handelsingenieur
  • 15+ jaar ervaring in de bedrijfswereld

Favoriete coaching tool

Astrid coacht graag op een creatief-fysieke manier. Ze laat je met fysieke oefeningen in beweging komen en maakt daarvoor gebruik van de ruimte en alles wat daarin beschikbaar is: kaarten, beelden, boeken, sticky notes, bomen, en zelfs knuffelbeertjes. Bij mooi weer neemt ze je ook graag mee naar de boomhut achteraan in de tuin. Een inspirerende coaching locatie die rust en ruimte uitstraalt, en uitstekend past bij haar werkwijze.

In Astrid’s aanpak staat voelen centraal. Je wordt aangemoedigd om niet enkel te vertellen, maar ook te beleven. Je gaat van denken wat je zou moeten doen naar voelen wat goed voelt en vandaaruit ga je je loopbaan vormgeven. Stap voor stap, gaandeweg, laat ze je ontdekken wie je echt bent en wat je echt wilt.

Contactgegevens

small img
0471/990 414
small img
Sint-Paulusbaan 9, 1745 Opwijk

Coachings

Je kan bij Astrid De Witte terecht voor: