“You dream it, you do it.”

- Anouck De Crombrugghe

Contacteer Anouck De Crombrugghe

Anouck De Crombrugghe

Anouck is een gedreven persoon die er haar missie van maakt om haar eigen dromen waar te maken én anderen hiervoor aan te moedigen. Ze leert ontzettend graag bij en benadert mensen aldoor met een nieuwsgierige, open blik.

Haar gevarieerde parcours heeft haar mee gevormd tot wie ze nu is, inclusief de zoektocht naar de beste match voor haar talenten en persoonlijkheid. Haar ervaring als leidinggevende bracht haar zelfkennis en een sterke visie op (zelf)leiderschap. In 2022 startte ze haar eigen zaak ‘Life Energy Coaching’, waarvan de slogan luidt: “Haal meer plezier uit je werk en leven, begin bij jezelf.” Daarnaast werkt ze ook nog als Employer Branding project manager en Recruiter.

Als coach gaat Anouck voor een speels-intuïtieve aanpak. Ze neemt je graag mee op sleeptouw om spelenderwijs naar jouw essentie te gaan. Haar rustige uitstraling zorgt ervoor dat je snel op je gemak bent en net dat stapje verder durft te gaan.

Ze coacht in het Nederlands, Frans of Engels, is gepassioneerd door persoonlijke ontwikkeling en ademt een gezonde en duurzame levensstijl. Ze is gefascineerd door mens en natuur en voelt zich vrijer als ze buiten is, vooral op een snowboard of in het bos.

In een Notendop

  • Geboren op 05/03/1990
  • Master LO & Bewegingswetenschappen (Sportmanagement)
  • Meer dan 8 jaar ervaring in klantgerichte retail en begeleiding van mensen
  • Sedert 2022 zaakvoerder van Life Energy Coaching
  • Gecertificeerd coach en erkende loopbaanbegeleider
  • Experte Stress & Burn-out (preventie en re-integratie)
  • Affiniteit met ADHD, HSP, HB, perfectionisme
  • Staat voor authentiek (zelf)leiderschap met sterke focus op de mens en het team
  • Speelse levensgenieter met een hoek af

Favoriete coaching tool

Anouck werkt graag met actiemetaforen. Hierbij kom je zelf in beweging rondom jouw thema of probleem. Ze houdt van de transformerende kracht ervan en van de eenvoud en symboliek van zo’n beweging. Zo krijg je sneller inzicht in je probleem of vraag en ervaar je zelf wat nodig is. Ideaal wanneer woorden je tekortschieten of je niet verder helpen.

Ook visuele hulpbronnen zet Anouck regelmatig in. Ze maken situaties en problemen tastbaar en bieden je een frisse kijk op het geheel.

Contactgegevens

small img
0484/03 39 89
small img
Vlotgras 4, 3020 Winksele

Coachings

Je kan bij Anouck De Crombrugghe terecht voor: