ORGANISATIES

Beter functionerende teams, leidinggevenden en medewerkers

Organisaties

Heb jij behoefte aan een training of teamcoaching/building specifiek afgestemd op jouw organisatie? Of eerder aan een individuele begeleiding van één of meerdere medewerkers? Met onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven verzorgen wij aangepaste en interactieve trajecten met ruimte voor de individuele noden van de deelnemers.

Dankzij onze unieke werkwijze en expertise weten wij als geen ander hoe we een intern leertraject levendig en relevant kunnen maken. We staan erop onze kennis op een constructieve manier over te brengen en elke deelnemer mee te nemen in ons verhaal.

Thema’s

Wij blinken uit in de volgende 4 thema’s.

Onze trajecten in organisaties

Icon
A - Analyse
We nemen je organisatie grondig onder de loep, en presenteren je met een helder en eerlijk rapport over hoe het gesteld is met je teams, leidinggevenden, medewerkers...
Icon
B - Beleid
Eens je weet waar de pijnpunten zitten, kan je een beleid ontwikkelen om ze aan te pakken. Wat is prioritair, wie doet wat en hoe zorg je voor resultaat?
Icon
C - Coaching en Opleiding
Ons team experts in verschillende thema's en methodieken gaat aan de slag om het Plan van Aanpak uit te voeren. Inclusief opvolging en feedback.

Thema’s

Icon
Coachende vaardigheden
Gebaseerd op jaren ervaring en meervoudige opleidingen, brengen we een praktische en toegankelijke manier van coachen. Via eenvoud en creativiteit komen er verrassende en krachtige conclusies, en vooral: beweging.
Icon
Communicatie
Wil je meer leren over jouw communicatiestijl en ontdekken welke gevolgen die stijl heeft op jouw professionele relaties? Wil je leren hoe we communicatie kunnen gebruiken als tool om op een andere manier naar jezelf en anderen te kijken?
Icon
Leiderschap
Het behalen van organisatiedoel-en is essentieel voor iedere organ-isatie. Daarvoor rekenen we op leiders, die de medewerkers, teams en afdelingen daarnaartoe navigeren. De weg ernaartoe is voor iedere organisatie anders, en daagt op allerlei manieren uit.
Icon
Stress en Burn-out
We leiden groepen op om beter om te gaan met stress, bij zichzelf en ook bij de collega's en medewerkers. Daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij het uitbouwen van een eigen stressbeleid binnen de organisatie.

Referenties

Gesubsidieerde trajecten

Ontdek de mogelijkheden om overheidssteun te krijgen bij het ontwikkelen van jouw organisatie.