JÜRGEN BLOMMAERT

GETUIGENISSEN

Terug naar het profiel van Jürgen

Lees hier wat anderen zeggen over loopbaanbegeleiding bij Jürgen Blommaert

Jürgen heeft mij zeer goed geholpen, hij liet mij inzien dat ik een ongelofelijke pleazer ben, en mezelf vergeet. Hij heeft mij inzichten gegeven, kennis gegeven, over mijzelf. Hij doet dit om een ontzettende warme manier, zonder oordeel. Je voelt je steeds opnieuw welkom en begrepen. Ik gebruik de inzichten en hulpmiddelen in mijn leven nu, en ik voel dat ze mij ademruimte geven. We zijn er nog lang niet, maar Jürgen heeft de weg opengelegd, en de grote obstakels op de weg kleiner gemaakt.
– M. G.
Toen ik bij Jürgen de eerst keer langsging wist ik niet meer waarin waaruit. Ik voelde me slecht in m’n vel en energieloos waardoor ik zowel op professioneel als op privé vlak niet meer functioneerde. Jürgen heeft me laten inzien dat ik te veel van mezelf vroeg en me telkens wegcijferde voor anderen waardoor ik me zo futloos en uitgeput voelde. Door onze sessies heen heeft Jurgen mij inzichten gegeven in mijn persoonlijkheid en hoe ik en mijn omgeving met mezelf konden omgaan. Hij heeft me ook tools meegegeven om terug tot rust te komen, leerde me grenzen aan te geven en te stellen en leerde me dat tijd nemen voor jezelf niet egoïstisch is, maar essentieel om de batterijen terug op te laden. Ik wil hierbij Jürgen nog eens uitdrukkelijk bedanken om mij door deze moeilijke periode te begeleiden telkens met een smile, warme koffie en de soms confronterende maar toch inspirerende en motiverende gesprekken.
– L. D. G.
Jürgen gaf mij een warm welkom en nam ruim de tijd om naar mij te luisteren, mij inzichten te geven over hoe ik zelf in elkaar zit en heeft me helpen duidelijk maken wat voor mij belangrijk is. Dat heeft me nu reeds geholpen om in moeilijke professionele situaties een stap terug te nemen en de factoren die het voor mij moeilijk maken te herkennen.
– V. F.
Super lieve mens, duidelijk, luistert naar je vragen, helpt je om een klare kijk te krijgen op de zaken die je bezig houden.
– P. D.
Super coach die echt de tijd voor je neemt en je goed laat nadenken. Uiteindelijk hebben we samen een mooi traject afgelegd en ben ik weer gegroeid.
– R. S.
Wat een coach! Professioneel, rustig, begripvol, vriendelijk, hartverwarmend, luisterend, niks om je over te schamen, je kan er alles kwijt. Heel warm ontvangen! Jürgen had altijd de juiste woorden, de juiste aanpak, de juiste manieren om tot inzicht te komen, om je verder te helpen. Je inwendig beter voelen straal je uitwendig uit, op alle vlakken. Het heeft mij immens geholpen. Woorden tekort om hem te bedanken! Ik zou het iedereen aanraden.
– C. D.
Er was onmiddellijk een klik. Ik kwam leeg, uitgeblust en zelfonzeker binnen. Jürgen bracht rust in mij. Gaf mij tools waarmee ik aan de slag kon. Hij leerde me mezelf ontdekken. En vooral, hij was er voor mij toen ik heel diep zat en stelde mij voortdurend gerust. Hij is voor mij meer dan een coach. Een boeiende mens met een groot liefdevol hart! Mijn leven heeft wending genomen, mede door hem. Bedankt Jürgen!
– Jan, Technisch inspecteur
Ik ervoer Jürgen als een coach met veel ervaring, oog voor detail en het hart op de juiste plek. Hij nam ruim de tijd om samen met mij op weg te gaan. Jürgen was heel vriendelijk en was met al zijn aandacht bij de sessies. Ik apprecieerde ook heel erg zijn eerlijkheid. Ik kreeg telkens een energieboost van onze gesprekken, ook al had ik niet altijd het gevoel dat ik wist waar ik stond na een sessie. Maar dat is waarschijnlijk een kenmerk van op weg zijn? Na de sessies had ik wel een hele boel handvaten en inzichten over mezelf op zak. Waarvoor dank! Merci om even naast me te wandelen, nu ga ik wat aangesterkt terug mijn eigen weg.
J. V.
Ik ben zeer blij dat ik loopbaanbegeleiding heb gevolgd bij Yourcoach en dit omwille van de goede begeleiding door Jürgen. Hij heeft voordien uitgebreid de tijd genomen om me informatie te geven over de begeleiding. Nadat ik voor Yourcoach gekozen had, heb ik voldoende tijd gekregen om de loopbaanbegeleiding te volgen (verspreid over meerdere weken). Ook tijdens de sessies werd ruim de tijd genomen om de begeleiding te doen. Dit werd op maat van mij gedaan en niet volgens strikte richtlijnen. Er werd niet met ellelange vragenlijsten gewerkt maar een persoonlijke aanpak werd gehanteerd. Ik ben absoluut tevreden en raad deze begeleiding aan iedereen aan voor wie dit van toepassing kan zijn.
H. J.
Senior consultant
Jürgen slaagt erin om op – niet confronterende manier – je als coachee te confronteren met jezelf. Op een zeer zachte manier zorgde hij er voor dat de keuzes die ik moest maken plots helder en duidelijk werden. Zonder oordeel, maar met interesse en respect, stelde hij mij de juiste vragen die mij naar de kern van mijn conflict brachten. En dan wordt beslissen plots heel gemakkelijk.
D. S.
Directeur
Ik kwam eerlijk gezegd als een hoopje miserie aan bij de eerste sessie, iets wat nog vers in mijn geheugen ligt… Uit de eerste sessie kwamen er al signalen dat ik niet deed wat ik wou doen, al lag mijn toenmalige job het wel in de lijn van mijn vorige jobs. Ik heb de woorden van Jürgen na de eerste sessie, dagelijks opgezegd voor mezelf, en ben beginnen jagen naar mijn droom. Ik moest en ik zou mijn eigen goesting doen, wat de buitenwereld ook dacht… Nauwelijks enkele weken later heb ik mijn ontslag gegeven en ben ik zelfstandig geworden in hetgene wat ik graag doe en goed kan (en het verdient nog goed ook, bedankt voor de verhalen van minder succesvolle start-ups). Fier als een gieter kwam ik naar de 2de sessie, ik kon mijn verhaal uit de doeken doen, en eerlijk, ik zag een fiere coach in het zeteltje zitten. Ik wist wel wie ik was, en wat ik kon, maar ik had een spreekwoordelijke “shot onder mijn gat” nodig om het ook te wagen. 1000x dank Jürgen, voor het luisterende oor, voor de kleine dingen uit me te halen die me doen beseffen wie ik ben, voor de goede raad en tips voor de toekomst, voor de vele bekertjes water die me hielpen me met horten en stoten uit te drukken waar ik naartoe wou, voor de momenten dat je misschien een beetje als vader de weg toont aan zijn kind, 1000x bedankt. (krop in mijn keel) Tot de volgende…
R. S.
Ondernemer
De coachingsessies waren voor mij een keerpunt in mijn leven. Ik stond op een punt dat er heel wat aan het gebeuren was en ik kon niet meer helder denken, ik bleef maar wat rond zweven in een eindeloze spiraal zonder echt mijn doelen te bereiken. In de sessies heb ik vooral mezelf wat beter leren kennen en hoe ik correcter kan handelen in sommige uitdagende situaties die ik op het werk/dagelijkse leven ervaar. Ik pas elke dag wel iets toe die ik heb geleerd en het heeft mij ondertussen veel meer rust gegeven, alsook heb ik een paar belangrijke knopen kunnen doorhakken. Ik kan dit aan iedereen aanraden, ook al is de stap voor sommigen misschien vrij groot, maar gewoon al eens gehoord worden geeft zo een voldoening. Heel dankbaar dat ik deze tijd voor mijzelf heb genomen, want uiteindelijk zijn dit maar kleine stappen die de rest van mijn leven positief zullen beïnvloeden. Bedankt Jürgen!
Koen
Sales Assistent
De ervaring met mijn loopbaancoach is zeer positief verlopen. Jürgen luistert eerst naar jouw verhaal en met behulp van oefeningen, gesprekken, feedback en opdrachten zorgt hij ervoor dat je het noodzakelijke inzicht krijgt in jezelf en je uiteindelijke doelen op professioneel vlak. Dit alles gebeurt op een zeer rustgevende manier en op je eigen tempo. Ongetwijfeld een aanrader voor mensen die zoals ik met veel vragen zitten en ‘stilstaan’ in hun huidige loopbaan. Een externe visie van iemand met reeds verschillende ervaringen was hierbij voor mij van groot belang. Gedurende deze sessies heb ik dan ook tips en aandachtspunten gekregen die zeker nuttig zijn bij de verdere uitbouw van mijn loopbaan.
S. D.
De loopbaancoaching van Jürgen heeft mij rust, steun en inzichten bij gebracht in mijn beslissingsproces om mijn werk definitief los te laten. De keuze om eindelijk volledig te gaan voor mijn droom, een eigen praktijk als coach was moeilijk maar bevrijdend. Vooral de oefeningen rond eigen waarden waren voor mij erg helpend en verhelderend. Het bewust worden van die waarden en het besef dat zij het fundament vormen van mijn missie geven mij energie om de weg die ik heb ingeslagen vol vertrouwen verder te bewandelen. Dank hiervoor.
Claire M.
De coachingsessies met Jürgen waren een enorme verrijking voor mezelf. Jürgen is erin geslaagd me het groter geheel te laten zien.
Op een zeer aangename manier werd me een spiegel voorgehouden en ben ik tot de nodige inzichten gekomen om verdere stappen te zetten. Jürgen is een hele fijne, warme mens, een echte TOPCOACH.
Stefanie L.
HR
De sessies helpen je om een zicht te krijgen op zaken waar je dikwijls niet bij stilstaat. Dit is belangrijk voor je zelfvertrouwen en om eveneens je doelen/beroepstoekomst verder te kunnen bepalen. Via een persoonlijke begeleiding leer je jezelf objectief beter kennen. Bij mijn coach Jürgen kon ik terecht voor een luisterend oor, tips, een heldere kijk en een boost om mijn verdere loopbaan uit te bouwen.
S. D.