BARBARA VAN WONTERGHEM

GETUIGENISSEN

Over Barbara Van Wonterghem Contacteer Barbara Van Wonterghem

Wat onze deelnemers zeggen over de Loopbaanbegeleiding bij loopbaancoach Barbara Van Wonterghem

Een geweldige coach met een enorm luisterend oor. Geeft zelf ook voorbeelden, momenten aan die herkenbaar zijn die op hun beurt zorgen dat je u echt begrepen voelt.
– Ine
Ik ben onder de indruk hoe goed Barbara mij kan inschatten na een korte babbel. Haar mensenkennis is bewonderenswaardig. Ik ben vooral zoekende wie ik ben en waar ik mij het beste voel qua job. Zij maakte mij duidelijk wat ik kan en wat mijn gevaren zijn.
– D. I.
Barbara is een fantastische coach! Ze heeft me doen inzien dat ik echt wel mag vertrouwen op mijn intuïtie! Ze is ook een ervaringsdeskundige, en daardoor voel je je erg begrepen.
– Isabel
Heel aangenaam en professioneel persoon om je loopbaan mee onder de loep te nemen. Tijdens de gesprekken kreeg ik meer inzicht in mijn huidig functioneren. Dit alles in een ontspannen sfeer.
– S. H.
Barbara is een heel warme, empathische dame die heel goed kan luisteren, de vinger op de wonde durft te leggen en tegelijk heel positief en inspirerend is. Ze helpt ons echt weer vooruit te denken. Dank!
– G. J.
Ik werd super goed begeleid door coach Barbara. Op een heel specifieke manier helpt ze je jezelf beter te leren kennen en de juiste beslissingen te maken.
– Kurt
Barbara voelde heel goed aan wat ik nodig had op het juiste moment. Ze gaf me inzichten in mijn talenten, kwaliteiten en mijn persoonlijkheid. Deze inzichten zorgden voor meer zelfzekerheid en vooral handvaten om ook in mijn verdere loopbaan en zelfs leven, terug schipper aan boord te zijn ipv geleefd te worden. Ik kreeg heel veel tips mee om thuis ook verder aan de slag te gaan. Het enthousiasme waarmee ze dit doet werkt aanstekelijk. Als je even de pedalen kwijt bent, dan zou ik dit persoonlijk traject zeker aanraden.
– Sandra
Barbara heeft veel in mij kunnen losmaken. Vanaf onze eerste gesprek stelde ze me op mijn gemak, ik was rustig bij haar. Omdat zij ook rustgevend overkwam. Door de tekening heb ik echt kunnen inzien dat ik tot op heden nog niet de juiste job had. Ondertussen ben ik al cursussen aan het volgen en ik hoop tegen de zomer dat ik mijn gedroomde job zal vinden. Bedankt Barbara, je hebt me echt geholpen.
– H. D.
Toen ik de uitnodiging kreeg om feedback te geven over mijn traject loopbaancoaching, kon ik het proces nog niet ten volle goed bevatten. Daarom doe ik het nu, enkele maanden later. Ik volgde mijn traject bij Barbara om uit te zoeken of ik de combinatie van mijn jobs wou behouden, of vooral 1 richting wou uitgaan. De eerste keer was toch wel spannend, naar de vervolgsessies keek ik telkens uit! Het was confronterend, uitnodigend, inspirerend, inspannend, vroeg de nodige energie, bracht veel inzicht… maar wat een feest in zelfzorg! Wat had ik geluk met een TOP coach als deze. Haar holistische aanpak, de combinatie van haar all-round vaardigheden en kennis van zaken, brachten me vele stappen verder dan ik bij aanvang had gedacht. Nu, maanden later, kan ik met heel mijn hart zeggen: wat een fantastisch traject! En het proces is ‘still going’…
– Y. L.
Ik kijk met heel veel dankbaarheid terug op het traject dat ik bij Barbara mocht volgen. Het (f)luisteren bracht me dicht bij mezelf en bij inzichten die ik kon omarmen in een erg fijn en warm kader waar het “wezen” van Barbara erg voelbaar is. Heel graag zette ik hier mijn ervaring neer met een sterk aanradersgehalte!
– Karolien
Barbara is een enthousiaste persoon die goed naar je luistert. Ik vind het ook super dat het niet zo rechtlijnig is allemaal… dat ze verder bouwt vanuit haar eigen ervaring!
– K. R.
Coaching volgen bij Barbara was een zeer aangename ervaring; de zeer warme menselijke aanpak was bijzonder. Je voelde je heel op je gemak bij haar. Heb er enorm veel van opgestoken. Ben ik nog op het juiste spoor met mijn job? Wie ben ik, hoe vang ik moeilijke situaties op? Tips en handvaten die ik heel goed kan gebruiken. Kortom het was voor mij zeer verrijkend en voor veel mensen een aanrader!
– N. V., Zorgkundige
Barbara, is uniek, een topcoach. Zoveel inzichten en kennis. Ik kon er zoveel uithalen om rustiger, gelukkiger te worden en veel meer te kunnen relativeren. Ik durf nu ook NEE te zeggen en ik laat mijn emmer niet meer overlopen. Feedback van collega’s en management is positief. Zonder mijn coach lukte het niet, want ze geeft niet op en ze was er steeds om alle vragen te beantwoorden. Een coach die het verschil maakte! Ik had geluk met Barbara om zo een loopbaancoach te hebben.
– Jaak, Facility Manager
Vanaf het moment dat Barbara de deur opendeed kreeg ik een warm gevoel. Barbara heeft bij mij vooral de inzichten en de kijk op mezelf bloot gelegd. Door haar gesprekken en de pijnpunten en valkuilen bloot te leggen word ik een beter persoon en ga de uitdagingen helemaal aan. Een topmadam die weer topmensen creëert.
– Els F., Bediende
Barbara is een TOPcoach. Ze luistert heel goed naar je verhaal en voelt heel goed aan wat je noden zijn en hoe je bent als persoon. Ze helpt je verder op weg. Door haar begeleiding krijg je veel meer inzicht in jezelf. Je wordt aan het denken gezet. Je krijgt nieuwe energie om aan de slag te gaan en uit te zoeken wat je wilt of niet wilt . Ze is een grote steun! Barbara is oprecht en authentiek. Fantastisch om bij haar coaching te volgen. Een aanrader!
– Annick G.