OVER ONS

WARM ÉN PROFESSIONEEL

Team Loopbaan is de toegewijde ploeg jobcoaches, opgeleid bij yourcoach, die samen met jou op zoek gaan naar de werkelijke uitdaging achter je werkvraag. Wij staan voor een tegelijk warme en professionele aanpak. Geen standaardprocedures, wel gepersonaliseerde en afgestemde gesprekken. Elke sessie is een krachtige ervaring waarin je concrete stappen vooruit zet.

We hebben onze voeten op de grond, en werken dan ook enkel met zaken waarvan wij merken dat ze in het écht werken. We blijven ons bijscholen en ontwikkelen ook zelf nieuwe modellen en technieken. Theorie is interessant maar zorgt niet noodzakelijk voor verandering. In alles dat we doen gaan we rechtstreeks voor concrete impact op het werk en leven van onze klanten. Dat merk je aan de klanten waarmee we werken en de feedback die ze ons geven.

In een notendop

  • Warm én professioneel.
  • We nemen ons werk erg serieus, maar onszelf niet zo.
  • Gericht op congruentie van denken, voelen en doen.
  • Regelmatig provocatief, met een knipoog.
  • Verrassend, praktisch en dynamisch.

Gecertificeerde loopbaanbegeleiders

Icon
Team
We staan voor een sterk 'walk your talk'-gehalte, en dat vind je terug bij iedereen die in onze naam iets doet. Onze teamleden zijn gecertificeerde coaches, ervaren trainers, ondernemers én leuke mensen. Geen junior account managers, maar mensen met een verhaal die naast klankbord ook als voorbeeld kunnen dienen.
Lees meer...
Icon
Locaties
Onze activiteiten zijn gespreid over een aantal locaties. We hebben een hoofdkantoor in Gent waar alle administratie gebeurt. In Loft 26 gaan alle lessen door. In onze groepspraktijk, De Overkant, kan je terecht voor coachings en andere vormen van begeleiding. Onze loopbaanbegeleiders hebben elk hun eigen locatie(s), verspreid over heel Vlaanderen.
Lees meer...
Icon
Waar staan we voor?
Bij Team Loopbaan geloven we dat iedere uitdaging op werkvlak, een persoonlijke uitdaging is. Als professional en als ondernemer ben jij de bottleneck van je carrière of bedrijf – het kan maar zo groot worden als jij zelf bent en maar zo groot als jij durft denken.
Lees meer...

Getuigenissen