“Als je vooruit wilt moet je weten wat je tegenhoudt.”

- Violette Deraes

Violette Deraes

Violette ondervond het bevrijdende effect van loopbaanbegeleiding aan den lijve op een bepalende tweesprong in haar carrière. Weer helemaal “in tune” met zichzelf en gedreven door haar hart voor mensen, zette zij in 2018 vol passie de stap naar freelance HR-consultancy en coaching.

Overtuigd van de dynamische kracht van de kenmerkende yourcoach-stijl, begeleidt Violette jou op een zachte en veilige maar tegelijk ook creatieve en uitdagende manier. Met haar kleurrijke toolbox aan technieken uit de integrale coaching en de NLP, laat ze je verrassend anders luisteren naar je eigen stem en kijken naar je innerlijke kracht. Ze neemt je mee op (her)ontdekkingsreis naar wat je kunt en wilt én naar wat je echt drijft. Net als de jazzmuzikanten door wiens zinderende, geïmproviseerde noten ze zich graag laat meeslepen, houdt ze niet vast aan voorgekauwde formats maar speelt ze in op het moment, helemaal afgestemd op jou als klant.

Violette laat je opnieuw verbinden met je bevlogen zelf zodat je je volle potentieel kunt inzetten in (en naast) het werk!

In een Notendop

  • Geboren op 13/09/1970
  • Gecertificeerd Integrale Coach, Loopbaancoach en NLP Master Practitioner
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven
  • Creatief, prikkelend en mindful

Favoriete coaching tool

De favoriete tool van Violette zijn de Logische Niveaus van Robert Dilts. Deze tool uit de NLP is een soort van persoonlijkheidsplattegrond die in kaart brengt wat precies bepaalt hoe we denken, hoe we ons gedragen en hoe we ons voelen in specifieke situaties of in bepaalde (werk)relaties. Violette laat je via al je zintuigen stapsgewijs ontdekken wat er speelt in elk van de 6 logische niveaus: omgeving, gedrag, competenties, overtuigingen, identiteit en missie en hoe ze zich onderling verhouden.

Zo ontdek je niet alleen op welk niveau er zich eventueel een probleem situeert maar vooraal op welk niveau je de sleutel naar duurzame verandering kunt vinden. Maar, de grootste kracht van deze tool is wellicht dat hij je op een duidelijke en geordende manier leert begrijpen wat jou drijft als mens. En weten wat je drijft als mens is dé ultieme hulpbron om die job te vinden die jou voldoening zal geven!

Contactgegevens

small img
0497/45 99 44
small img
Kanunnik Van Hoonackerstraat 3, 8000 Brugge

Coachings

Je kan bij Violette Deraes terecht voor: