“Het is jouw leven, leef het.”

- Sharon Cobert

Getuigenissen Contacteer Sharon Cobert

Sharon Cobert

Toen Sharon mama van haar 2e werd, ondervond ze aan den lijve hoe ze opgezogen werd in de alledaagse ratrace. Een race waar het wieltje begon te draaien, de prikkels begonnen te komen en het vinden van een balans tussen werk en gezin een grotere uitdaging leek dan voorheen. Uiteindelijk besloot Sharon om de ratrace aan haar voorbij te laten gaan en om haar eigen koers te varen. Ze gooide na 10 jaar het roer over en zette haar fulltime job in het onderwijs op een laag pitje.

Vanuit de gedachte dat je maar 1 keer leeft is Sharon vol zelfvertrouwen het nieuwe pad ingeslagen. Het pad waar haar passie haar stond op te wachten, klaar om samen iets nieuws in de wereld te zetten. Vaak zegt het hart ‘ja’, maar het hoofd ‘nee’. Zo wil Sharon ook mensen laten inzien dat het hoofd en het hart vaak in conflict met elkaar gaan. Haar doel? Mensen bewust maken dat ze vaak niet het leven leiden die ze werkelijk voor ogen hebben.

Als je ’s morgens uit je bed komt en al uitkijkt naar ’s avonds of het weekend, het gevoel hebt te worden geleefd en dat je daarnaast een race aangaat die je niet kan volhouden, dan zit er iets niet goed. Sharon rolt samen met jou – op een concrete en to-the -point manier – de weg uit die je voorheen niet had durven uitrollen. De weg die je misschien stiekem had gehoopt te nemen, maar nooit had durven bewandelen. Stapsgewijs via tal van oefeningen en doordachte mindtools wordt jouw persoonlijk pad onder de loep genomen en concreter gemaakt.

Als een erkende loopbaan- en mindcoach lokt Sharon graag jouw innerlijke duivel uit zijn kot. Ben jij klaar om jouw innerlijke duivel los te laten en jezelf in de spiegel te kijken?

In een Notendop

  • Geboren op 19/01/1985
  • Mama van 2 pittige kids: Linde en Mamady
  • Master in de Pedagogische Wetenschappen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het secundair onderwijs als leerkracht en leerlingenbegeleider
  • Gecertifieerd Mind Coach, DISC trainer en erkende Loopbaanbegeleider
  • Samen met haar man zaakvoerder van 2B Ultra, centrum waar beweging en bewustzijn centraal staan.

Favoriete coaching tool

Met foto’s en metaforen binnendringen in het onderbewustzijn, op zoek gaan naar emoties, de achterliggende belemmerende gedachten en paradigma’s, zijn vaak de basis van een coachingstraject bij Sharon.

Waarom wil je verandering? Waarom loop je vast? Waarom frustreert je iets? Maar nog belangrijker: wat zit daarachter? wat is de diepere laag en hoe het komt dat je er (nog) niks hebt aangedaan? Op zoek gaand naar de wortels van het onkruid in je leven en in je gedachten, zoomt Sharon in op je innerlijke engel (je buikgevoel) en je duivel. Om zo het volledige plaatje te zien. Je komt erachter waarom je jezelf saboteert in het zetten van stappen en hoe je die heikelpunten kan aanpakken om een mooi pad af te leggen.

Contactgegevens

small img
0497/12 67 03
small img
Melkerij, 9900 Eeklo

Coachings

Je kan bij Sharon Cobert terecht voor: