“Ik help je de weg te zien, aan jou om hem te bewandelen.”

- Luc Paccou

Luc Paccou

Luc is een echte people person! Hij had altijd al een enorme interesse in de mens, in het hoe en waarom van ons gedrag. Vol nieuwsgierigheid verslond hij de laatste 25 jaar talloze boeken rond persoonlijke ontwikkeling, psychologie en coaching.

In een vorig professioneel leven was hij die technieker die alles tot in de details kende en die graag problemen oploste. Niet verwonderlijk werd hij later ploegbaas, waarbij hij zijn collega’s vanuit zijn buikgevoel met respect en empathie naar een gezamenlijk doel leidde.

Maar hij begon vast te lopen in de cijfertjes, het ging hem veel meer om de mensen. Tijd voor verandering dus. Via loopbaanbegeleiding ontdekte hij dat hij ook zelf coach wilde worden: mensen helpen om hun eigen weg te ontdekken.

Op zijn warme, niet oordelende manier helpt hij vandaag mensen om een zinvoller leven op te bouwen dat beter aansluit bij wie ze nu echt zijn. Hij helpt je duidelijk maken waar je echt voor staat, wat er niet meer werkt voor je, wat je tegenhoudt. Om zo vooruit te komen richting de droomjob die voor jou werkt.

In een Notendop

  • Geboren op 13/08/1971
  • Vader van Maya, 17 en Léon, 12
  • In een fantastische relatie met Annemie
  • Leergierig
  • Gecertificeerd Integrale Coach
  • Enorme fan van de filosofisch-psychologische tak genaamd levenskunst
  • Gepassioneerd wind-, golf-, sneeuw- en kitesurfer
  • Creatieveling op zoek naar een balans tussen esthetiek en functionaliteit

Favoriete coaching tool

Luc start graag met het levenswiel om duidelijk voor ogen te krijgen wat er momenteel speelt in je leven, en wat er het meest doorweegt. Daarna gaat hij graag over naar een bepaald deel. We bestaan allemaal uit meerdere delen die nooit verdwijnen, al zouden we het soms wel willen. Die zijn daardoor soms onbewust aanwezig maar hebben een grote invloed op hoe je je nu gedraagt. Luc past een bepaalde techniek niet toe voor de de kunst van de techniek, maar indien nodig past hij de oefening aan zodat deze het beste aansluit bij wat jij nodig hebt op dat moment, naar wat jou in beweging brengt. Dit bewegen mag je dan ook letterlijk nemen, fysiek in de ruimte werken haalt je uit je hoofd. Zodat je echt voelt wat je wil gaan doen.

Contactgegevens

small img
0456/26 96 84
small img
Prinses Elisabethlaan 20, 8450 Bredene

Coachings

Je kan bij Luc Paccou terecht voor: