“Het mooiste zicht, krijg je vanop afstand.”

- Katja Kosolosky

Katja Kosolosky

“Lagom” is het geheim dat van de Zweden één van de gelukkigste mensen ter wereld maakt. Bij de levensstijl Lagom draait alles rond balans. Niet te veel, niet te weinig, net genoeg.

Begin 2020 maakte Katja de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap en werd Lagom haar missie, die ze wil toepassen in het bedrijfsleven én in ieders dagelijkse job. Ze is ervan overtuigd dat iedereen op zoek kan gaan naar meer werkgeluk, naar de juiste balans tussen werk en privé, naar die ene job, op je lijf geschreven. Doen wat je graag doet.

Als coach begeleidt ze jou op weg, bij het verlaten van je gouden kooi of bij het verkennen van jezelf en andere horizonten. Heb je goesting om te groeien, dan ben je bij haar aan het juiste adres. Wil je niet tevreden zijn met “werk”, wil je doen wat je graag doet, opportuniteiten krijgen, je zelfvertrouwen boosten en op zoek naar meer werkgeluk? Dan helpt ze jou zachtaardig óf met de spreekwoordelijke schop onder de kont om eindelijk die eerste stap te zetten.

Wil je gewoon wat praten, dan ben je bij haar niet aan het juiste adres. Katja houdt ervan te triggeren en de grenzen van jouw comfortzone op te zoeken en te verleggen.

Het eindresultaat: niet enkel praten, maar ook doen!

In een Notendop

  • Geboren op 25/07/1984
  • Mama van Janne, plusmama van Helena en Xander, in love met Sammy
  • Master in de Handelswetenschappen en Master in HR Management
  • Meer dan 14 jaar ervaring binnen HR functies, ook internationaal en met verschillende culturen
  • Gecertificeerd Loopbaancoach en Stress & burn-out coach
  • In opleiding tot verliescoach (never stop learning!)
  • Ook actief als zelfstandig HR consultant en coach voor start-ups en kleine ondernemingen
  • Gepassioneerd door mensen

Favoriete coaching tool

De favoriete tool van Katja is ‘16 personalities’. Het geeft inzicht in je eigen persoonlijkheid, je sterktes en je valkuilen. Én je krijgt meer inzicht in de wereld rondom jou, andere persoonlijkheden, nieuwe manieren van communiceren. Je begrijpt eindelijk waarom sommige taken jou aantrekken en andere telkens op de lange baan worden geschoven. Pas als je je eigen drijfveren ontdekt, kan je op weg naar meer werkgeluk!

Contactgegevens

small img
0492/733 355
small img
Vijfbunderstraat 2, 9200 Dendermonde