“Samen sterk!”

- Catherine Descheemaeker

Getuigenissen Contacteer Catherine Descheemaeker

Catherine Descheemaeker

Na 30 jaar ervaring in de commerciële sector besloot Catherine een professionele switch te maken en verder te gaan als loopbaancoach en trainer. Vanuit haar passie, haar mensenkennis en psychologisch doorzicht, helpt Catherine jou jezelf te (her)ontdekken. Catherine integreert graag natuur & dier in haar loopbaantrajecten.

Heb je ook het gevoel dat je de druk niet meer aan kan? Dat het leven aan je voorbij holt? Dat je toe bent aan verandering? Haal je geen energie of voldoening meer uit je job? Dan wordt het tijd om daar even bij stil te staan. Tijdens een verbindend, empathisch en boeiend gesprek stippelt Catherine samen met jou een aangepast traject uit. Zo word je architect van je eigen leven en kan je je beroepsleven bewust een nieuwe wending geven.

Naast loopbaanbegeleider en stress- & burn-out coach is Catherine ook talenten- & studiekeuze coach voor jongeren.

In een Notendop

  • Geboren op 9/1/64
  • 30 jaar ervaring in de sales- en businesswereld
  • Gecertificeerd Stress & Burn-Out Coach en erkende Loopbaanbegeleider
  • Gecertificeerd Jongeren coach
  • Gespecialiseerd in Systemisch Coachen
  • Een coach die houdt van natuur en paarden en die ze vaak in haar coachings betrekt

Favoriete coaching tool

Catherine gebruikt graag de ‘Talenten en Inspiratie box’. De bedoeling van deze box is om je in gesprek te brengen over hetgeen jou inspireert, wat je van binnenuit motiveert en jouw essentiële drijfveren bij het maken van keuzes. Je ontdekt wie je werkelijk bent via vragen als: Waar ben ik graag mee bezig? Wat helpt mij in contact te komen met mijn inspiratie? Wat heb ik nodig om te kunnen functioneren in een (werk)situatie? Welke gedachten remmen mij activiteiten die mij inspireren, te verwezenlijken?

Talenten, waarden, waar je energie uit haalt, wat je nodig hebt om effectief en prettig te kunnen functioneren... Ook je belemmerende gedachten komen naar boven. Al die zaken brengt Catherine met jou in kaart, en aan de hand daarvan zet jij positieve stappen.

Contactgegevens

small img
0475/29 49 09 
small img
Hoogstad 1, 9690 Kluisbergen

Coachings

Je kan bij Catherine Descheemaeker terecht voor: