“Slechte tijden maken ons sterker.”

- Bruna Felix

Bruna Felix

Bruna vond haar passie op het donkerste moment van haar leven. Ze had 20 kg overgewicht, een saai zittend leven, zat elke week bij de arts met een nieuwe pijn of kwaal, een mislukt huwelijk – had ze daarvoor haar veelbelovende juridische carrière in Brazilië verlaten…?!

Zo kon het niet verder. Bruna scheidde, stopte met haar vaste baan en begon haar eigen bedrijf – best riskant! Met vallen en opstaan bouwde ze haar nieuwe leven op, met steeds meer succes.

Als coach is het haar missie om mensen te helpen de barrières te overwinnen die hen verhinderen beslissingen te nemen en hun levensstijl te veranderen. Ze gelooft dat iedereen de kans verdient om er het beste van te maken en te doen waar ze van houden.

In een Notendop

  • Geboren op 06/02/1989 in São Paulo
  • Studeerde rechten in Brazilië en is sinds 2013 woonachtig in België
  • Gecertificeerd Integrale Coach Professional en erkende Loopbaanbegeleider
  • Gediplomeerd Personal Trainer en fitness lover
  • Gespecialiseerd in Access Consciousness BARS, Bodyprocessing en energetisch lichaamswerk

Favoriete coaching tool

Omdat ze naast coach ook mensen fysiek begeleidt als personal trainer, legt Bruna veel nadruk op focus en consistentie. We zeggen wel dat we vanalles zullen doen, maar doen het dan toch niet. Niet bevorderlijk voor je zelfvertrouwen!

Ze gebruikt concepten en technieken uit de fitnesswereld en past die toe op je werk. Want je werk uitstekend doen, een carrière of onderneming op niveau uitbouwen is topsport.

Bruna geeft je verschillende tools mee om je toch aan je eigen afspraken te houden. Ze volgt je op en motiveert je. Daarnaast gebruikt ze ook je lichaam als spiegel: hoe overtuigd is dat (nog) van je voornemens om je werk en leven anders aan te pakken?

Teveel nadruk op één gebied heeft een kost op andere gebieden. Daardoor bereik je misschien dingen, maar verlies je andere. En dan kan je weer opnieuw beginnen. Daarom houdt Bruna samen met jou de balans van je leven goed in de gaten.

Contactgegevens

small img
0468/10 25 04
small img
Begijnhoflaan 416, 9000 Gent

Coachings

Je kan bij Bruna Felix terecht voor: